Echte boerenkost, zoals men dat zegt! Gegrilde lamskoteletten met boontjes en een tomatenslaatje kunnen wel al eens smaken, toch?
Thuiskomen van het veld en dit staat op je te wachten! Heerlijk, toch?
Bereiding:
- Kook de ongepelde patatjes in heet water
- Dompel de tomaten onder in kokend water, pel ze en snij het vruchtvlees in piepkleine stukjes
- Snipper de sjalotten, look en peterselie en meng het onder de tomaten
- Schenk wat wijnazijn en olijfolie onder het slaatje
- Voeg de pijnboompitten toe en besprenkel met limoenzeste
- Breng de boontjes voor 10 minuten aan de kook
- Verhit een grillpan en laat de lamskoteletjes sissen op het vuur
- Dresseer je bord en SMAKELIJK!
Ingrediënten (voor 4 personen):
- Lamskotelletjes: 3 stuks per persoon
- 4 grote tomaten
- 500 gr fijne bonen
- 800 gr aardappeltjes
- 2 eetlepels pijnboompitten
- Sjalotten
- Een scheutje witte wijnazijn en olijfolie
- Look, peterselie, limoen, zout en peper
Comments